Compatibiliteit met andere programma’s

Alvorens de installatie begint, controleert Kaspersky Endpoint Security of er andere Kaspersky-programma's op de computer zijn geïnstalleerd. Het programma controleert ook de computer op incompatibele software.

Compatibiliteit met toepassingen van derden

De lijst met incompatibele software vindt u in het bestand incompatible.txt in het distributiepakket.

DOWNLOAD HET BESTAND SETUP.INI

Compatibiliteit met Kaspersky-programma's

Kaspersky Endpoint Security is niet compatibel met de volgende Kaspersky-programma's:

Als Kaspersky-programma's uit deze lijst zijn geïnstalleerd op de computer, verwijdert Kaspersky Endpoint Security deze programma's. Wacht tot de verwijdering is voltooid voordat u met de installatie van Kaspersky Endpoint Security doorgaat.

De controle op incompatibele software overslaan

Als Kaspersky Endpoint Security incompatibele software op de computer detecteert, wordt de installatie van het programma onderbroken. Om verder te gaan met de installatie, moet u de incompatibele software verwijderen. Als de leverancier van software van derden echter in zijn documentatie heeft aangegeven dat zijn software compatibel is met Endpoint Protection Platforms (EPP), kunt u Kaspersky Endpoint Security installeren op een computer die een programma van deze leverancier bevat. De leverancier van de Endpoint Detection and Response (EDR)-oplossing kan bijvoorbeeld verklaren dat deze compatibel is met EPP-systemen van derden. Als dit het geval is, moet u de installatie van Kaspersky Endpoint Security starten zonder een incompatibele softwarecontrole uit te voeren. Geef hiervoor de volgende parameters door aan de installateur:

U kunt parameters in de opdrachtregel doorgeven wanneer u het programma lokaal installeert.

Voorbeeld:

C:\KES\setup_kes.exe /pEULA=1 /pPRIVACYPOLICY=1 /pKSN=0 /pSKIPPRODUCTCHECK=1 /pSKIPPRODUCTUNINSTALL=1 /s

Om Kaspersky Endpoint Security op afstand te installeren, moet u de juiste parameters toevoegen aan het installatiepakket-generatiebestand met de naam kes_win.kud in [Setup] (zie hieronder). Het bestand kes_win.kud is inbegrepen in de distributiekit.

kes_win.kud

[Setup]

UseWrapper=1

ExecutableRelPath=EXEC

Params=/s /pAKINSTALL=1 /pEULA=1 /pPRIVACYPOLICY=1 /pKSN=0 /pSKIPPRODUCTCHECK=1 /pSKIPPRODUCTUNINSTALL=1

Executable=setup_kes.exe

RebootDelegated = 1

RebootAllowed=1

ConfigFile=installer.ini

RelPathsToExclude=klcfginst.msi

Naar boven